line Dorr

Eerlijk vakmanschap

1978. Willem Dörr begint in Oosterzee met het betimmeren van jachten. In de jaren daarna groeit Dörr jachtbetimmering uit zijn jasje en verhuist naar Lemmer. Uiteenlopende projecten volgen. Van super-de-luxe betimmeringen aan buitenlandse megajachten tot exclusieve teakdekken voor klassieke zeilschepen.

Maar – hoe uitdagend en bijzonder deze projecten ook waren – het werd Willem duidelijk dat het ambacht meer centraal moest staan. Plus het persoonlijke contact. Want dat is nu juist waar de familie Dörr blij van wordt: de binding met klanten die trots zijn op het eindresultaat.

Een hecht familiebedrijf

In 2019 komt dochter Ymkje in de zaak. In het eerste jaar werkt zij volledig mee om het vak te leren. Inmiddels is Ymkje hét aanspreekpunt voor klanten. Ze maakt offertes, is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en houdt opdrachtgevers op de hoogte van de voortgang. En als het erg druk is? Springt ze zelf op de knieën en werkt gerust aan een teakdek. Ook Willem steekt nog regelmatig de handen uit de mouwen.

Terug naar de basis

Met een duidelijke focus op teakdekken is Dörr weer terug bij de basis. Zeiljachten en motorboten, van 10 tot meer dan 30 meter, zijn bij ons in goede handen. In al die jaren ontwikkelden we een efficiënte methode voor (het vernieuwen van) teakdekken. Dit bieden we aan tegen een eerlijke, marktconforme prijs.

En we doen meer. U kunt bij ons eveneens terecht voor een nieuwe antifouling of refit van het scheepsinterieur. Immers, er is vaak meer te doen aan uw schip als het eenmaal binnen staat. Die zorg nemen we u graag uit handen. Uiteraard kunt u ook zelf aan uw boot klussen. Zo kunt u straks weer:

Seizoenen lang zorgeloos varen

Laten we kennismaken

Meer weten? Bel 0514 56 34 70 of mail gerust voor meer informatie.

Mooie dingen maken

Creëren, dat doen we het liefst! Bij Dörr staan we voor:

ambachtelijk vakmanschap

topkwaliteit in hout

correcte en vlotte communicatie

vriendelijke en enthousiaste medewerkers

vijf jaar garantie op uw teakdek