line Dorr

Goed onderhoud verlengt de levensduur

Doen jullie ook polyester reparaties? Kan mijn motor in Lemmer gereviseerd worden? Is schilder- of spuitwerk mogelijk? Over onderhoud krijgen we de meest uiteenlopende vragen. Ons antwoord is op bijna alles: “Ja, dat kunnen we verzorgen!”

Bij de meeste zeiljachten en motorboten richten we ons op het houtwerk. Dat is immers onze passie. En onze expertise. Maar ja, als de boot op het droge staat, zijn er vaak ook andere onderdelen die aandacht vragen. Daar helpen we graag bij.

Denk aan:

Polyester reparaties: van gelcoat- tot aanvaringsschade

Antifouling of schilder-/spuitwerk aan romp en opbouw

Revisie/reparatie motoren en andere scheepstechniek

Sales refit: al het nodig onderhoud voor het verkoopklaar maken

Hiervoor werken we samen met onze vaste partners. Zo krijgt u een expert op elk vakgebied en is uw schip in één keer vaarklaar. Prettig geregeld toch?

Onderhoud teakdek

Over teakdekken krijgen we ook veel vragen. Als teakdekspecialist weten we dat dit stukje vakwerk uw schip juist een luxe uitstraling geeft. Schoonmaken is daarom het devies. Gelukkig is dat – door het natuurlijke karakter van het hout – niet veel werk. Hooguit twee keer per jaar met een zachte borstel en natuurzeep oppoetsen en ‘Klaar is Kees’.

Onderhoudsvragen?

Bel of mail ons voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

projecten

bekijk ook

Teakdekken
Een ambachtelijk teakdek straalt luxe en kwaliteit uit. Het is de finishing touch voor veel schepen. En ons specialisme!
Teakdek
Teakdek
Exterieur
Stuurhutten, potdeksels en luikopstanden. Dörr maakt het. In Lemmer of op elke andere locatie.
dorr jachtbetimmering teakdek
dorr jachtbetimmering teakdek