line Dorr

Veel voorzieningen binnen handbereik

Eens in de zoveel tijd is het zover: uw schip heeft onderhoud nodig. Dan is het prettig dat u van alle gemakken bent voorzien. Door onze samenwerking met Jachthaven De Punt profiteert u van uiteenlopende faciliteiten. Dat maakt het verblijf – voor u en uw schip – zeer comfortabel.

Met 120 ligplaatsen is er voldoende plek en door de ligging aan het IJsselmeer zijn we eenvoudig bereikbaar. Uw boot ligt goed beschermd in de veilige binnenhaven. Jachthaven De Punt is toegerust met toiletten, douches, wasserette en een goed wifi netwerk. De steigers zijn uiteraard voorzien van walstroom en drinkwatertappunten. En voor het veilig verplaatsen van uw schip maken we gebruik van een zelfrijdende travel lift met een hijsvermogen tot 70 ton. Zoekt u nog een winterstalling? Ook dat is via Jachthaven De Punt te realiseren.

Comfortabel verblijf

De jachthavenvoorzieningen zijn vooral handig tijdens het halen en brengen. Hierdoor kunt u de boot gerust wat eerder afleveren of later ophalen. Geen enkel probleem! U kunt zelfs het nuttige met het aangename combineren: Beachclub Lemmer en indoorzwembad Ny Sudersé zijn op loopafstand. Evenals het gezellige centrum van Lemmer.

Faciliteiten Jachthaven De Punt

120 ligplaatsen: van 9 tot 17 meter lengte

direct aan IJsselmeer

zeer compleet uitgerust toiletgebouw

voldoende walstroomaansluitingen en watertappunten

zelfrijdende travel lift (tot 70 ton)

winterstalling

Mogelijkheden verkennen?

Bel havenmeester Arjan Prinsen voor meer informatie of mail ons:

bekijk ook

Teakdekken
Een ambachtelijk teakdek straalt luxe en kwaliteit uit. Het is de finishing touch voor veel schepen. En ons specialisme!
Teakdek
Teakdek
Onderhoud
Een goed onderhouden schip is comfortabel, veilig en voorzien van up-to-date techniek. We regelen het voor u!
onderhoud
onderhoud