line Dorr

De beschermende buitenkant: het exterieur

Zon, zee, wind, hagel, hitte en kou. Het exterieur van uw schip moet veel doorstaan. Een mooie buitenkant is niet alleen prachtig om naar te kijken, het geeft ook de broodnodige bescherming.

Of het nu een complete kuipbetimmering, stuurhut of dekluik betreft: op onze werf in Lemmer maken we het voor u. Maar, ook op locatie kunt u van onze houtexpertise genieten. Ons hart gaat uiteraard sneller kloppen van exclusieve, traditionele betimmeringen. Wij houden gewoon van hout. Uw schip krijgt daarmee de duurzame én zeewaardige bescherming die ze verdient.

Van 10 tot meer dan 30 meter

Als specialist in betimmeringen kunt u veel kanten met ons op. Onze werf is zeer geschikt voor zeiljachten en motorboten van 10 tot meer dan 30 meter. Van klassiek tot modern.

Vraag ons gerust voor exclusief kwaliteitstimmerwerk van uw:

kuip

stuurhutten

potdeksels

dekluiken

schijnlichten

koekoeken

luikopstanden

roeren

zwaarden

Waterdicht bewijs

Onze dekluiken, koekoeken en schijnlichten blijven zelfs onder de zwaarste nautische condities waterdicht. Dit komt door: teakhout van topkwaliteit, innovatieve zelfontwikkelde houtconstructies en een neopreen afdichting. Plus een flinke dosis vakmanschap.

Nieuwsgierig naar onze exterieurprojecten?

Bel of mail ons voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

projecten

bekijk ook

Teakdekken
Een ambachtelijk teakdek straalt luxe en kwaliteit uit. Het is de finishing touch voor veel schepen. En ons specialisme!
Teakdek
Teakdek
Onderhoud
Een goed onderhouden schip is comfortabel, veilig en voorzien van up-to-date techniek. We regelen het voor u!
onderhoud
onderhoud